Välkommen till Suderbys Ridklubb!

Suderbys Ridklubb (SRK) är en rid- och körklubb för ryttare, kuskar och hästälskare i alla åldrar. Verksamheten är bred och har omkring 150 medlemmar. Klubben har en egen anläggning med ridhus, uteridbana samt tillgång till skogsmark med stigar. Vi håller hus i Sjonhem som ligger ungefär mitt på Gotland.

Klubben anordnar under året en rad olika aktiviteter inklusive tävlingar i dressyr, hoppning och körning. Tävlingarna är både regionala och lokala där vi bjuder in hela ön. Klubben anordnar också klubbtävlingar som bara är för klubbmedlemmar – perfekta tillfällen att öva inför en större tävlingsdebut.

Klubben har sedan den bildades 1977 ett nära och förtroendefullt samarbete med Suderbys Gård och Ridskola. Flera av klubbens större tävlingar genomförs exempelvis här. Genom Suderbys Gård och Ridskola kan SRK erbjuda ridlektioner och många andra aktiviteter för klubbens medlemmar. Suderbys Gård och Ridskola är en utbildningsplats för Gotlands naturbruksgymnasiums hästprofil.

Medlemsförmåner

Som medlem i Suderbys Ridklubb får du – förutom god gemenskap, möjlighet till bra träning och tävling dessutom:

-          En olycksfallsförsäkring via Ridsportförbundet/Folksam

-          Tidning Häst och Ryttare

-          Möjlighet att söka resebidrag för fastlandstävlingar

-          Tillgång till vår anläggning

Håll koll på SRK:s hemsida! Här finns aktuell om vad som händer i klubben, t.ex. information om tävlingar och clinics/föredrag. Här finns också information om medlems- och anläggningsavgift, lediga tider på anläggningen, kriterier för resebidrag, länk till vår webbshop med klubbkläder, kontaktuppgifter m.m. Vi finns också på Facebook (Suderbys Ridklubb).

VARMT VÄLKOMMEN som medlem i Suderbys Ridklubb! Har du frågor eller undrar över något? Kanske förslag på aktiviteter du tycker vi ska genomföra i klubben? Tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen på This is a mailto link

Uppdaterad: 19 MAR 2017 11:14 Skribent: Jonas Sandelin

loggofacebook